Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

«Στιγμιαία» Πιτάκια Καισαρείας


Υλικά (για 4 μερίδες)
4 αραβικές πίτες
12 φέτες παστουρμά καθαρισμένες σε κομματάκια
160 gr κασέρι τριμμένο
2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
4 κ.σ. βούτυρο

Εκτέλεση
1. Ανοίγουμε με ένα μυτερό μαχαίρι τις πίτες στην μέση σαν τσέπη, προσεκτικά για να μην τις τρυπήσουμε. 
2. Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε τον παστουρμά μαζί με το κασέρι και τις ντομάτες. 3. Με ένα κουτάλι γεμίζουμε τις πίτες με τη γέμιση. 
4. Λιώνουμε 1 κ.σ. από το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι και τοποθετούμε την πρώτη πίτα, να ψηθεί σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. 
5. Κρατάμε το καπάκι σκεπασμένο αν θέλουμε, μέχρι να πάρει η πίτα λίγο χρώμα και να λιώσει το τυρί. Επαναλαμβάνουμε με τις υπόλοιπες πίτες και σερβίρουμε ζεστές.

Πηγή: sigmatv

Δεν υπάρχουν σχόλια: