Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Valentine's Crafts

 
Πλησιάζει σιγά σιγά η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου...οι περισσότεροι στο άκουσμά του κάνουν περίεργες γκριμάτσες ή αναφωνούν τη φράση "οι ερωτευμένοι γιορτάζουν όλο το χρόνο"...όμως, ξέρουμε ότι ειδικά εμείς οι γυναίκες, αν δεν μας κάνουν κάποιο δώρο ή ανοίξουμε ένα "ξενέρωτο" δώρο, θα κάνουμε χειρότερη γκριμάτσα από την προηγούμενη..
Για αυτό οργανωθείτε και ευχαριστηθείτε την ημέρα..άλλωστε κανένα δώρο δε χρειάζεται να είναι πρωτότυπο ή ακριβό. Πρέπει να είναι συμβολικό, ώς προς την έννοια του έρωτα και ειδικά αν το έχετε φτιάξει με τα χεράκια σας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία...
 
Το βαζακι των συναισθημάτων
Cremedelacraft
Πάρτε χαρτί και στυλό και γράψτε σε κάθε ένα, τους λόγους για τους οποίους ο άνθρωπός σας είναι ξεχωριστός.Κόψτε μία τσόχινη κόκκινη καρδιά, πάρτε ένα κουμπί και με ένα σπάγγο, περάστε τα γύρω από ένα γυάλινο μικρό βαζάκι και κλείστε το με ένα κομμάτι υφασμα της αρεσκείας σας. 

 
Η αγάπη σας παντού 
libby-bonjour
Αγοράστε μία κορνίζα, τυπώστε μία από τις παραπάνω φώτο: the36thavenue , libby-bonjour ή  themotherhuddle και έτοιμη η κορνίζα σας..
  
Love Fortune Cookies
thecollectioneventstudio
Για να φτιάξετε τα cookies ακολουθήστε τις οδηγίες του thewonderforest. Εκτυπώστε σε αυτοκόλλητο του τύπωμα από το thesweetestoccasion κολλήστε το σε μία χάρτινη σακούλα. Γεμίστε τη και προσφέρετέ τη, την ώρα που απολαμβάνετε το τσάι σας..
 
Deluxe Δίσκος Πρωινού 
HappyHippie
Αν δεν έχετε χρόνο για κατασκευές, κάντε απλά μία on-line παραγγελία, από το HappyHippie και φτιάξτε του/της το πιο νόστιμο πρωινό...

Μαξιλάρια αγάπης
Δημιουργούμε μαζί..
Αν πάλι σας αρέσουν τα μαξιλάρια...το Δημιουργούμε μαζί... έχει για εσάς τις πιο πρωτότυπες επιλογές...

Sweet Letter
Designimprovised
Προμηθευτείτε: φύλλα τσόχας της αρεσκείας σας, ψαλίδι, βελόνα, κλωστή και πιστόλι σιλικόνης και εφαρμόζοντας τις οδηγίες του designimprovised φτιάξτε έναν όμορφο φάκελο, γεμίστε τον με σοκολάτες - καραμέλες και πολλές καρδούλες.
 
Χρησιμοποιήστε τις παραπάνω προτάσεις σαν κεντρική ιδέα και αυτοσχεδιάστε έτσι ώστε το 'δώρο' σας να ανταποκρίνεται καλύτερα στην δική σας σχέση.

Κι αν θέλετε κάτι πιο απλό..λίγα λόγια αγάπης σε μια κάρτα, ένα ρομαντικό δείπνο, ένα μπουκάλι κρασί..μπορούν να προσφέρουν την ίδια ευχαρίστηση..Χρόνια Πολλά!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: