Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Οργάνωση γραφείου

Μολύβια, μαρκαδόροι, νερομπογιές γόμες, ξύστρες, λαστιχάκια, συνδετήρες κτλ κτλ κτλ. Λίγη οργάνωση παρακαλώ! Ναι, αλλά χωρίς να ξοδευτούμε και πάνω από όλα με στυλ!
houzz.com
Πολύ απλά, παίρνουμε όμοια βαζάκια (απο ikea) και κολλάμε απάνω αυτοκόλλητα μαυροπίνακα ή φτιάχνουμε ένα τετραγωνάκι με μπογιά μαυροπίνακα (επειδή η τιμή της μπορεί να κυμαίνεται απο αρκετά χαμηλά σε πολύ υψηλά επίπεδα, μπορείτε να βρείτε οδηγίες για το πώς θα φτιάξετε τη δική σας εδώ: www.vmdesignblogg.blogspot.gr ).

apartmenttherapy.com

 Αυτά τα γαντζάκια θα τα βρείτε στο ikea στα είδη κουζίνας.

 ohdeedoh.com

          
homemadesimple.com
Μια παγοθήκη θα λύσει το πρόβλημα όλων αυτών των μικροαντικειμένων που σκορπίζονται παντού και όταν τα θέλουμε δεν τα βρίσκουμε.

hgtv.com
Κονσέρβες και πάλι κολλημένες σε ένα κόντρα πλακέ. Ένα καταπληκτικό αν και ακριβό εργαλείο για να κόβουμε γύρω γύρω το αιχμηρό στόμιο της άδειας κονσέρβας ώστε να γίνεται λείο και να μην κινδυνεύουμε να κόψουμε τα χέρια μας θα βρείτε στην taperware. 

landofnod.com
Ένα καλάθι για φρούτα και λαχανικά μπορεί να μετατραπεί σε θήκες για μολύβια, γόμες, ξύστρες και ότι άλλο χρειάζονται τα μικρά για τις χειροτεχνίες.

simplifiedbee.blogspot.com
 Για να μένουν τα μικροαντικείμενα στην θέση τους χρησιμοποιώντας τα τετράγωνα πλαστικά κουτάκια από μπατονέτες ή τις πλαστικές θήκες των ikea.

copycatcrafts.com
Και το γνωστό στριφογυριστό δισκάκι για το σερβίρισμα φαγητών, από τα ikea, με τα πάμφθηνα κουβαδάκια που θα βρείτε στο jumbo.


Πηγή: www.mywowmom.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: