Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες για τη γαμήλια ανθοδέσμη σας...


Δεν ξέρετε τι λουλούδια να κρατήσετε για είναι παραμυθένιος; Μία είναι η λύση.

Τα μοντέρνα μπουκέτα γάμου φτιάχνονται από διαφορετικά και αναπάντεχα λουλούδια.
Εάν επιλέξατε να παντρευτείτε καλοκαίρι, τότε είστε τυχερές. Έχετε την άνεση να βάλετε οποιοδήποτε σχέδιο νυφικού σας αρέσει, να επιλέξετε το νυφικό παπούτσι της αρεσκείας σας χωρίς να ανησυχείτε για τα καιρικά φαινόμενα και να κρατήσετε την πιο πρωτότυπη και πολύχρωμη ανθοδέσμη.
Οι νύφες του καλοκαιριού είναι από τις πλέον προνομιούχες σε ότι αφορά στις ανθοδέσμες καθώς έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μία τεράστια ποικιλία χρωματικών συνδυασμών και πρωτότυπων λουλουδιών.
Ξεχάστε τα κλασικά λευκά, και βαρετά, τριαντάφυλλα και κρίνα και βάλτε λίγο χρώμα στην εμφάνισή σας. Επιλέξτε γαρδένιες, ορτανσίες, κάλλες, τουλίπες, ανεμώνες σε αποχρώσεις του ροζ ή του μωβ,  πεόνιες, μοσχομπίζελο, υάκινθους, μαργαρίτες, αγριολούλουδα, λίλιουμ, πασχαλιά, φρέζια και σίγουρα, εκτός από το νυφικό σας η ανθοδέσμη σας θα γίνει το επίκεντρο της ξεχωριστής αυτής ημέρας.

Εάν επιλέξατε να παντρευτείτε χειμώνα, οι επιλογές για λουλούδια είναι οι ακόλουθες: ανεμώνες, βιολέτες, γαρδένιες, ζέρμπερες, κρίνα, ντάλιες, ορχιδέες, παπαρούνες, τουλίπες, αλεξανδρινό.

 


  


Πηγή: www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: