Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013

Ιδέες Για Το Βεστιάριο Στην Είσοδο Του Σπιτιού

xanthipress
Ο τρόπος τακτοποίησης των ρούχων μας ή των ρούχων των καλεσμένων μας στην είσοδο του σπιτιού είναι συχνά θέμα πονοκεφάλου. Είτε δεν υπάρχει ο ανάλογος χώρος, είτε ψάχνουμε κάτι κομψό και γουστόζικο που δεν θα μας χαλάει τη διακόσμηση. 

Ας δούμε μερικές ιδέες για να εμπνευστούμε συνδυάζοντας το ωραίο με το πρακτικό.
Αν διαθέτουμε έναν απλό τοίχο μπορούμε να τον ντύσουμε με ταπετσαρία - δέντρα και να κρεμάσουμε πάνω απλούς γάντζους για ρούχα. Θα φαίνεται διασκεδαστικό σαν να κρέμονται πάνω στα δέντρα κι όταν θα είναι άδειος ο τοίχος οι γάντζοι θα χάνονται.


delikatissen
Αν διαθέτουμε μια εσοχή στην είσοδο το πιο απλό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να το ντύσουμε με μια κομψή ταπετσαρία. Εγώ προσωπικά θα έφτιαχνα ένα επιπλάκι κάτω, ή έστω κάνα ράφι για τα παπούτσια.

apartmenttherapy 
Εναλλακτικά βάφουμε την εσοχή σε ένα θεσπέσιο μαγευτικό χρώμα και φτιάχνουμε από κάτω ένα επιπλάκι - παπουτσοθήκη - καναπεδάκι στο ίδο χρώμα. Ότι βάλουμε σε αυτόν τον τοίχο μετατρέπεται σε wall art! Ευκαιρία να εκθέσουμε εκείνα τα ψάθινα καπέλα!!

delikatissen
Μια μίνιμαλ σκανδιναβικού τύπου εκδοχή του  "χτίσε την εσοχή" με κλειστούς χώρους. Πολύ κομψό!

delikatissen
Η ίδια περίπτωση εσοχής, ντυμένη με ταπετσαρία και ράφια, όπου όμως η πρωτοτυπία έγκειται στη χρήση σκάλας, πάνω στην οποία κρέμονται τα ρούχα.

littlelucylu
Εδώ μια διαφορετική χρήση της σκάλας σε vintage ύφος, με πολύ στυλ κι ευρηματικότητα!
delikatissen
Όταν η είσοδος γίνεται κατευθείαν μέσα στο καθιστικό εξετάζουμε το ενδεχόμενο να δημιουργήσουμε ένα "προθάλαμο" χρησιμοποιώντας ένα έπιπλο "διαμπερές" όπως αυτή η βιβλιοθήκη. Σε αυτή μπορούμε να τακτοποιούμε κάποια πράγματα, όπως παπούτσια και τσάντες ενώ απέναντι έχει τοποθετηθεί μια ενδιαφέρουσα κατασκευή από ξύλο που λειτουργεί ως κρεμάστρα. Αυτή η κατασκευή μπορεί να γίνει σε ότι σχέδιο θέλουμε, να είναι κάτι ωραίο εικαστικά ώστε να μην μοιάζει με μια βαρετή και συνηθισμένη κρεμάστρα.


delikatissen
Η είσοδος βάφεται σε διαφορετικό χρώμα και τα ρούχα κρεμιούνται πάνω σε μια κατασκευή με σιδερένιους σωλήνες. δίνοντας μοντέρνο ύφος στο χώρο.

delikatissen
desiretoinspire

79ideas
Μπορείτε να το φτιάξετε και μόνοι σας!

shelterness
delikatissen
Στην ίδια λογική, ένα κομμάτι ξύλο κρεμιέται με αλυσίδες από την οροφή. Εύκολο, έξυπνο, φθηνό και όμορφο!
shelterness
Σανίδες σε σχήματα δέντρου και κομμάτια mdf! Eξαιρετικές ιδέες!!

net.sfd.se
Και τελευταία πρόταση! Καθόλου πρακτική αλλά θα την εφάρμοζα χωρίς δεύτερη σκέψη!


Πηγή: vmdesignblogg

1 σχόλιο:

Rylie είπε...

Τέλειες ιδέες!